I torsdags bjöd Maybelline New York på frukostpresentation av vårens makeupnyheter och det är en hel del spännande nyheter på gång!

20120126-212256.jpg

Bla nya foundationserien FIT ME, en foundation som låter huden andas och lysa igenom. Den innehåller bla en transparant primer-bas som ger en naturlig täckning och innehåller ingen olja. Hela serien är uppdelat i 3 grupper:

De som börjar på 1 är för väldigt ljus hudton, de som börjar på 2 för en mellanhy och de som startar på 3 är för mörkhyade.

Samma upplägg gäller tillhörande puder, rouger och concealer. Alla märkta med 3 siffor som startar med 1,2 el 3 – väldigt smart!

Jag hoppas på att hitta en bra foundation,puder och passande concealer i 3-serien i rätt nyans men jag tror jag kommer behöva mixa minst två nyanser, så brukar det tyvärr vara. Jag ska passa på att testa dem nu i helgen!

Hela serien lanseras i februari i butik och priserna ligger mellan 99kr – 139kr.

Maybelline är ju annars ett varumärke som är kända för väldigt bra och prisvärda mascaror och även nu till våren lanseras en ny – Illegal Lenght som lovar 4 mm längre fransar! En fibermascara som bygger dina fransar med 4 mm långa fibrer. Även denna lanseras i februari och kommer i svart & brunt. Pris 149kr.

Dessutom lanseras en serie läppstift – Popsticks. Glansiga läppstift, ser nästan genomskinliga ut men med mycket glans, ljusa färger och fruktiga med klara pigment. Dessa läppstift föll mig inte i smaken och inte riktigt my cup of tea tyvärr…..

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.