Fit Me – Maybelline New York

jan
2012
28

Skrivet av: inom Shopping och Mode

Inga kommentarer

I torsdags bjöd Maybelline New York på frukostpresentation av vårens makeupnyheter och det är en hel del spännande nyheter på gång!

20120126-212256.jpg

Bla nya foundationserien FIT ME, en foundation som låter huden andas och lysa igenom. Den innehåller bla en transparant primer-bas som ger en naturlig täckning och innehåller ingen olja. Hela serien är uppdelat i 3 grupper:

De som börjar på 1 är för väldigt ljus hudton, de som börjar på 2 för en mellanhy och de som startar på 3 är för mörkhyade.

Samma upplägg gäller tillhörande puder, rouger och concealer. Alla märkta med 3 siffor som startar med 1,2 el 3 – väldigt smart!

Jag hoppas på att hitta en bra foundation,puder och passande concealer i 3-serien i rätt nyans men jag tror jag kommer behöva mixa minst två nyanser, så brukar det tyvärr vara. Jag ska passa på att testa dem nu i helgen!

Hela serien lanseras i februari i butik och priserna ligger mellan 99kr – 139kr.

Maybelline är ju annars ett varumärke som är kända för väldigt bra och prisvärda mascaror och även nu till våren lanseras en ny – Illegal Lenght som lovar 4 mm längre fransar! En fibermascara som bygger dina fransar med 4 mm långa fibrer. Även denna lanseras i februari och kommer i svart & brunt. Pris 149kr.

Dessutom lanseras en serie läppstift – Popsticks. Glansiga läppstift, ser nästan genomskinliga ut men med mycket glans, ljusa färger och fruktiga med klara pigment. Dessa läppstift föll mig inte i smaken och inte riktigt my cup of tea tyvärr…..Lämna en kommentar