Igår var dag sommarfest på dagis och barnen kunde inte ha fått bättre väder! Det bjöds på sång och dans och fika ute i solen!

Därefter tog jag mig ner en snabbis till CHIC´s smygläsning på Fredsgatan 12 och där bjöds det på  massor av goda  drinkar, hamburgare och trevliga människor.

Salongen på F12

Skinnjacka Twist & Tango, tischa YSL, Jeansshort H&M, ballerinaskor i leopard från H&M.


Idag är dagis stängt, så det blir picknick nere i Rålis och en dag ute i det fina vädret, passar därför på att önska er alla en trevlig helg!!

Om ni precis som jag gillar att blanda guld & silver kan jag tipsa er om dessa fina smycken som jag hittat hos Top Collection hos Glitter.

Deras fashionistakollektion Top Collection har flera mycket fina smycken! Detta halsband och armband har olika längder som är superfina och passar perfekt om man gillar att mixa! Origami, kalejdoskop och geometriska former står annars i fokus i denna kollektion samt bleka toner, plexiglas och metall i kontrast till kristaller syns på många smycken i Top Collection.

3 thoughts on “För både stora och små…

 1. Marie

  Hej Shatilla,

  Din dotter är alldeles ljuvligt söt!

  Tack för att du kollade var Charlotte hade köpt sin klänning och halsband, ska absolut
  ta mig till Indiska i veckan.

  Nu har jag en annan fråga till dig. Pernilla har alltid så snygga axelremslösa klänningar och det skulle jag gärna vilja använda mer, är jättesnyggt. Men har du tips på bra bh? jag har liten byst som behöver lite vaddering och lyft. De jag har provat plattar bara till. Hoppas du kan hjälpa mig.

  Ha en skön dag i solen!
  Kram Marie

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Marie,
  Jag skulle ta hjälp av personalen i en bra underklädesbutik, tex Lindex. Där kan du hitta snygga bh:ar med lite vaddering som hjälper till att fyla ut och inte platta till och som har avtagbara band. Då kan man själv välja när man tar av bandet eller inte. Lycka till! Kram Shatilla

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.