En snygg siluett som visar att man har bra balans mellan kroppens fylliga och slanka konturer tror jag varje kvinna vill uppnå. Varje år denna tid på året, när säsongen för barbent börjar närma sig är det dags att se om kroppen behöver lite hjälp på traven. Det finns en uppsjö av olika behandlingar och produkter men oftast räcker inte detta att tillföra el behandla. Lika viktigt är det med bra kost, motion och vätska.

Clarins är ett varumärke som lanserade sin första Shaping Cream redan 1974 och ständigt jobbar med utveckling av dessa produkter. Masvelt är en produkt jag testat som smälter lätt på huden när den masseras in. Den aktiverar cirkulationen och avlastar vävnader och bromsar uppkomsten av fettdepåer. Masseras in på midja, mage och höfter.

Body Lift Cellulite Control är en klassiker som jag använt från och till i flera år varje gång jag duschar. En slimmande produkt som smörja in på lår och höfter, den reducerar celluliter och förekommer uppkomsten av nya. Den är snabbabsorberande och  lite cremegel-liknande i konstistensen. Två riktigt bra produkter om det är dags att slimma, forma, angripa fettdepåer och celluliter!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.