Pressveckan är som sagt i full gång och i veckan hann jag med ett stopp bla hos både prbyråerna ModinÅkerlind och Red & Square. Det bjöds på lunch och visning av massor av spännande kollektioner som kommer i butik till hösten.

ModinÅkerlind jobbar med varumärken såsom Byredo, Palmgrens väskor, MarcoPolo väskor, Rodebjer, Rädda Barnen mfl..

Dessa plånböcker/necessärer i fantastiska färger är ifrån Palmgrens och kommer i butik till hösten. 

På Red & Square fick jag en pratstund med ägarinnan Corinna som berättade om kommande kollektoner. De jobbar bla med Flexees, Noir&Blanc, Esprit, MCS, LÈcole National. Corinna har jag känt sedan min tid på ELLE och det var ett bra tag sedan vi sågs, så det var kul att ses igen.

Olga visade upp en supercool kreation av den nya svenska designern Kim Hagelind. En 23-årig designer som släpper sin första klädkollektion hösten 2010. Kim har inspirerats av kroppens anatomi och konstvärlden och har skapat en väldigt speciell och konstnärlig kollektion för hösten. Under 2010 nominerades han till Rookie of the Year av svenska Moderådet.

Esprit släpper i augusti en mer exklusiv, stickad kollektion. Mjuka, sköna plagg i 100% kashmir och blandningar i silke/merinoull. Kollektionen innehåller basplagg i 8 olika färger och designern känns stilren, modern och väldigt användbar. Prisnivån är mellan 699kr – 999kr för kashmirplaggen och mellan 599kr – 699kr för plaggen i silke/merinoull.

3 thoughts on “Fortsättning pressvecka….

 1. http://erica.myshowroom.se

  Hejsan!

  Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
  utvald som kandidat i en modelltävling ”modell för en dag” och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
  MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också….

  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

  KRAM/ Erica

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.