La Roche-Posay är ett franskt apoteksmärke som lanserades i Sverige för 1 år sedan. En hudvårdserie som passar alla hudtyper men framförallt vänder sig till dem med känslig hud.

Basen i produkterna är thermalskt källvatten från en liten by utanför Paris:  La Roche-Posay. Här finns även en av Europas största thermalska behandlingcenter som varje år gör fler än 400 000 behandlingar. Behandlingscentret är bla uppbackat av Franska Staten och hudläkare och dermatologer skickar personer med svår eksem, soriasis etc för behandling hit.

Igår var jag på en pressfrukost för La Roche-Posay`s nya solserie som lanseras nu i vår. En solserie som passar hela familjen,  den innehåller dagligt skydd mot både UVB och UVA-strålar och är helt fri från parfym och parabener.

La Roche-Posay`s produkter säljs endast på Apotek i Sverige samt kommer att finnas på Boots (engelska hudvårdskedjan) som öppnar i Sverige i slutet på mars.

Uppfriskande källvatten för varma dagar, After Sun-creme, solskydd 30 för ansikte/kropp är några av nyheterna.

Nu när vårsolen börjar titta fram är det viktigt att ha solskydd i åtanke då första vårsolen är stark. Om du vill veta mer om hur du kan kolla din hud, kan jag tipsa er om My Skin Check! En hemsida framtagen av La Roche-Posay för att öka uppmärksamheten kring solskador och hur man bäst skyddar sig!

2 thoughts on “Franskt apoteksmärke lanserar solskydd!

  1. Sofia

    Jag har aldrig riktigt tänkt på att solskyddsfaktor behövs på våren (brukar främst ha det utomlands), men det är ju absolut tänktvärt!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.