Till våren 2011 har Fred Perry och Amy Winehouse satsat på ett tiki-tema och valt ut Hawaii-inspirerade prints som bland annat har broderats på utvalda plagg. Kollektionen är den andra i samarbetet och Fred Perry fortsätter att visa typiska Amy-plagg som den gul- svarta pikén med kort, upprätt krage, samt kjolar och byxor med kort längd men hög midja. Färgerna i kollektionen passar tiki-temat och går i klarrött, majsgult och svart i kombination med rutiga och blommiga prints. I tillägg till plaggen släpps även accessoarer och skor.


Vårkollektionen kommer ut i butik den 7 mars och säljs bland annat i Fred Perry’s nya konceptbutik på Norrlandsgatan 2 i Stockholm, NK Stockholm och NK Göteborg. Priserna ligger mellan 399 och 3995 kronor.


2 thoughts on “Fred Perry gillar hawaiitema…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.