Äntligen fredag igen, veckan har gått i ett rasande tempo och det ska bli väääldigt skönt med helg nu. Fredagar är veckans bästa dag enligt mig. Man har en hel ledig helg framför sig och speciellt så här när det börjar bli höst tycker jag det är lite extra mysigt att bara ta det lugnt på fredagskvällen,  äta god mat och bara softa!

Just nu myser vi i vår nya Bautakudde som jag hittade här!

Härligt fuschiarosa, stor, mjuk och hur skön som helst att ligga i. Den är gjord i bävernylon och kan därför användas både inne och ute. Dessutom finns den i hur många fina färger som helst och är tillverkad i Sverige. Jag fastnade för den då den är mkt billigare än Fatboy och finns i mkt roliga färger!

Nu är det dags för middag här hemma, önskar er en Trevlig Helg!

4 thoughts on “Fredagsmys…

  1. Lillamy

    Heej! Åhhhhh, en sådan vill jag ha!!! Gillar Fatboy men alldeles för dyr. Jag kom inte in på din länk så snälla säg var du köpt den!!! Nu ska vi grilla i solen och myyyyysa! Imorgon blir det kräftskiva med svärföräldrarna 🙂 Solig helg, kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.