20140120-215539.jpg
Just nu skriker min hud efter fukt och 3 produkter jag inte klarar mig utan just nu är dessa.
Mina läppar är knapertorra och svider av kylan – Sensai liptreatment är som balsam för läpparna.
Clarins Double Serum använder jag både dag och natt för att återfuktar huden, underbar!
För trötta och glåmiga ögon denna årstid används Clarins ögonserum Superlift som hjälper mot mörka ringar under ögonen.
Jag älskar bra hudvårdsprodukter som funkar & dessa tre har jag använt och köpt om när de är slut, gott betyg då jag emellanåt kan tendera att byta märken och testa nytt. Dessa 3 kommer jag dock tillbaka till.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.