Mailen och postfacken bombaderas av höstnyheter och inbjudningar till allt från modevecka i slutet på augusti, Guldknappen, CHIC-galan och kommande höstaktiviteter. Nu är vi igång igen på riktigt, känns härligt!

Max Factor lanserar 2 nya mascaror som ska förstärka din egen ögonfärg. Max Factor Eye brightening Tonal Black Volumising Mascara (världens längsta namn?!) lanseras i 4 tonade nyanser framtagna för de 4 vanligaste ögonfärgerna. Finns i butik from mitten på augusti.

Facefinity All Day Flawless är en 3 in 1 Foundation med SPF 20 och en inbyggd concealer för felfri täckning. Lanseras i 7 nyanser. (I butik from slutet på september).

20120807-100214.jpg

Redken Smooth Lock är en ny utslätande hårvårdserie med värmeaktiverande produkter (ersätter Smooth Down-serien som utgår). Stay Sleek är en favvoprodukt, en leave-in treatment som används dagligen och förhindrar ”frissighet”.

Pureology har tagit fram 6 Must-have stylingprodukter som är specifikt framtagna för färgbehandlat hårs behov. Styrka och stadga är mild/medium och priserna är från 295kr/st.

20120807-100157.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.