Igår hade jag och barnen en heldag på Gröna Lund tillsammans med två av Denzels kompisar och deras föräldrar! Vädret var perfekt, molnigt och lagom varmt tills solen tittade fram efter lunch och det blev supervarmt + att Grönan fylldes på med folk. Vädergudarna hade hotat med regn hela dagen men det såg vi som tur av inte skymten av! 

Det var full action hela dagen, det åktes Veteranbilar, Nyckelpigan, karusseller och Blå Tåget + att vi hann med att se Tobbe Trollkarl som är en stor favorit!  

Vid 15-tiden hämtade Erik upp oss och vi drog vidare hem till vänner på middag. Vi fick en skön kväll ute i kvällssolen. Barnen hade vattenlek, plockade krusbär och vi grillade! 

Alessandro, Eila och Denzel

Victoria och jag njuter av den goda maten och gott vin. Vi blev bjudna på parmaskinka med mozzarella/nektarin/ruccola-sallad till förrätt, grillat med ugnsbakad potatis till varmrätt och jordgubbspaj och grädde till efterrätt. Supersmarrigt!

Idag har det bara regnat och regnat här i Stockholm, vi tog oss ut framåt eftermiddagen för lite shopping och middag på Texas Long Horn men annars har det inte hänt så mycket mer!

Imorgon ser jag fram emot tjejmiddag och drink på ny Orangeriet och Melker Anderssons restaurang Kungsholmen!

Önskar er en trevlig helg!

One thought on “Fullspäckad dag….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.