Skärtorsdag och påskhelg!

Känner man för att nätshoppa i helgen kan jag tipsa om att Oii Design kör påskrea hela helgen med finfina erbjudanden på nya märken varje dag på barnkläder.

Snygg tröja från svenska MiniRodini.

Dessutom vill jag tipsa er om Asqutih London som är ett märke från England med ekologiska kläder och bambukläder. De gör himmelskt sköna yogabyxor som likväl funkar som sköna hemmabyxor och toppar och tröjor som är i väldigt skön kvalite och ekologiska.

Dessa byxor är det första ekologiska plagg jag äger och varför ska man då använda ekologiska kläder? Tyget är mjukare mot huden och fritt från gifter. När konventionell bomull odlas används besprutningsmedel för insektsangrepp. Dessa gifter finns kvar i tyget när vi använder kläderna och förs vidare in i vår kropp. De bönder som odlar bomull konventionellt utsätts för tunga kemikalier och lever ett hårt liv för vår skull. När du väljer ekologiska kläder hjälper du att öka efterfrågan så fler bönder kan välja att gå över till att odla bomullen ekologiskt.

Nu har jag ordnat så att  ni  får rabatt hos Makila Clothing Company på hela sortimentet,  10%  rabatt om ni anger: Shatilla0412 i kassan.

Jag passar på att önska er en riktigt härlig påsk med god mat, ledighet och fint väder!

2 thoughts on “Glad Påsk!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.