God morgon! Äntligen helg och en hel obokad sådan, sååå himla skönt efter en stressig vecka! Är riktigt trött på kylan och förkylningar, hosta och feber som bombaderat vår familj nu i flera veckor! Längtar efter sol och värme och hoppas veckorna fram tills dess går fort :)!

Snart är det mars och det är kvinnohjärtans månad, visst ni det?

Go Red är en hjärtesak och Hjärt-Lungfondens kampanj under denna månad för att uppmärksamma kvinnohjärtat!

Hjärt-Lungfondens nydesignade berlockarmband är framtaget av den unga designern Caroline Liljeblad och säljs till förmån för kampanjen.

Armband som säljs till förmån för kampanjen

Armbandet kostar endast 79 kronor och berlockerna föreställer bland annat en klänning som symbol för kampanjen och en silverplatta med texten ”För varje hjärtslag”. Separata hjärtberlocker finns i färgerna vitt (samtliga försäljningsställen), rosa (finns på Twilfit), lila (finns på KappAhl) och blått (finns på Best Western Hotels). De kostar 15 kronor styck.

Tryck på Gilla-knappen om du kommer stödja kampanjen!

2 thoughts on “Go Red!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.