Lördagmorgon och precis på väg ut för lite shopping & fix inför nyår.

Har inte hunnit tänka så mycket på outfit till nyår, det kommer bli en lugn kväll med nära vänner och fokus på mycket och god mat & härliga drycker. Nedan är en liten  sneakpeak på vad det lutar åt, en leopardmönstrad klänning från Tiger som jag även funderar på att ha på ELLEgalan den 11 januari.

Kan inte fatta att detta år snart är slut, det har varit ett roligt år, händelserikt jobbmässigt och jag är väldigt
lyckligt lottad som har ett jobb jag älskar och en fantastiskt chef och kollegor! Min fina familj mår bra och jag försöker verkligen njuta av nuet och tiden tillsammans. Mina fantastiska vänner finns i min närhet och mår bra. Vårda dina kära och tala om för dem vad de betyder för dig – ofta. Något jag blivit bättre på med
åren, det sägs ju att man blir klokare med åren :)!

Nu ska vi ut på
stan & fixa det sista! Ha en härlig lördag!

4 thoughts on “God Fortsättning!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.