Jag vill önska er alla kära bloggläsare en riktigt God Jul och underbara Pernilla ett stort GRATTIS på födelsedagen!  Hoppas du får en underbar födelsedag och julafton :)!!

Tack alla kära bloggläsare för att ni troget följer oss och läser  våra bloggarna här på Pernillas Värld! Ni är ca 165 000 stycken varje vecka, heelt galet och alldeles fantastiskt :)!

http://www.youtube.com/watch?v=w5cX_ncZLls&feature=related

Det här är en av mina absoluta favoritlåtar genom tiderna och den är lika bra idag som för 26 år sedan! Ett viktigt budskap och mina tankar finns hos dom som inte är lika lyckligt lottade här i livet utan har det har det svårt och besvärligt!

Om du har möjlighet köp dina julklappar hos tex Rädda Barnen eller bli fadder. Ingen kan göra allt men många kan göra lite….

KÄRLEK!

4 thoughts on “God Jul!

 1. Rosaliv

  Vad fint. Helt klart många tankar till alla som inte har det så himla bra, på olika vis och på olika håll…
  Vilken nostalgikänsla jag fick nu. Älskar den låten och även ”we are the world”. 2 klassiker med ett viktigt budskap.

  God Jul!
  Anna

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.