TACK alla bloggläsare som följer mig här i bloggen, ni är inte mkt för att kommentera men jag har märkt eller tror inte att ni  inte har det behovet. Enligt Google Analytics så tittar ni in dagligen eller varje vecka och läser mina uppdateringar! Jag är jätteglad för att ni fortfarande är så många som följer mig sedan jag lämnade Pernilla Wahlgrens Pernillas Värld och kommer tillbaka hit för att följa min vardag :)!

Jag önskar er alla en riktigt härlig jul & ett fantastiskt slut på detta år!

god

Kram Shatilla

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 17 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.