God morgon alla bloggläsare!

Dagen inleds med en kaffe latte, apelsinjuice och fil med blåbärssylt! Vi har inga bokade planer för dagen utan kommer nog låta vädret bestämma om det blir stranden även idag eller inte!

Semesterlunken har infallit sig och det är väldigt skönt att inte har massa tider att passa…

Jag har länge sökt efter sängkläder i jersey/bomull då jag upptäckte detta material för några år sedan när jag köpte ett set och gav bort till en dåvarande pojkvän (som för övrigt dumpande mig senare samma dag…:)).

Tyvärr hann jag inte få med mig det fina bäddsetet som jag spenderat en halv förmögenhet på 🙂 och jag kan än idag komma ihåg vilken underbar kvalité det var på detta set och försökt leta efter liknande sedan dess.  Märket jag köpte till honom fanns sedan inte att hitta i Sverige tyvärr och många tillverkare gör inte denna kvalite.

I flera år har jag därför bara köpt sängkläder i bomull men för ett tag sedan lyckades jag hitta Beach House på nätet, ett svenskt företag som gör just sängkläder i bomull/jersey. Enkla, stilrena färgval och även en kollektion för babysängar.

Märket säljs i olika utvalda butiker runt om i Sverige och i Stockholm kan man bla hitta ett litet utbud i Tempurbutiken på Norrmälarstrand. Kvaliten är helt underbar och jag valde ett vitt set med tillhörande lakan och påslakan till oss.

Sängkläderna är snyggt förpackade i fina tygpåsar!

Jag har nu bäddat med våra fina grå/vita påslakan och vi har sovit några nätter i dem . Tänk dig samma kvalite som din skönaste t-shirt, underbart att sova i!

3 thoughts on “God morgon & Sovlyx…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.