I veckan blev det en snabb sväng inom Matilde i PK-huset och till min förtjusning så upptäckte jag att de har börjat sälja mitt absoluta favorit-te från Paris –  Mariage Tea :)! Jag letade efter min favoritsmak som heter Marco Polo som tyvärr var helt slut men bestämde mig då för att testa två nya smaker!

Har ni inte tidigare testat Mariage Tea så kan jag varmt rekommendera det, det är sååå gott. Har du vägarna förbi Paris så får du inte missa deras egna tebutiker som är jättefina. Jag  älskar att gå runt och dofta på alla goda tesmaker i deras butiker i Paris.

Både löste & påste fick följa med hem och jag ser fram emot att testa nya smakerna Thé Rouge Bourbon och French Breakfast Tea!

Jag har länge letat efter Mariage-teer i Stockholm och nu finns de alltså hos Mathilde i PK-huset!

Smaken Marc o Polo i påse är min favorit…

En vacker kopp som är ”god” att dricka ur är nästan lika viktigt som ett gott te…

2 thoughts on “God Te Morgon!

  1. Jaana

    Tack för tipset! Jag dricker inte kaffe och mina vänner säger att jag är en Te-snobb…. så detta borde ju passa mig perfekt!!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.