Här kommer lite Gott & Blandat – favoriter just nu, skönhetsnyheter och perfekta produkter i sommar!

20120605-220159.jpg

Glam Shine Miss Candy är sex sockersöta läppglans i härliga nyanser och lagom till sommaren lanserar Lóreal Paris flera fina nagellacksfärger som är lätta att applicera och har en bred och bra pensel.

20120605-225731.jpg

Sensai lanserar fyra fina färgpaletter inspirerad av de skiftande årstiderna. I varje palett finns även en snygg matchande eyeliner som ger extra definition till ögonen. Denna heter ES 14 och är riktigt snygg, perfekt vid festtillfällen.

Denna creme tog jag med mig när jag var i Spanien förra veckan, en intensivt fuktgivande dagcreme som ger fin naturlig lyster, är skön att applicera, doftar gott och även har SPF 15.

Många har idag skadat hår, slitet hår med kluvna hårtoppar efter kemiska behandlingar, användning av värmeverktyg och yttre miljöpåverkan och lagom tajming för det sommarslitna håret lanserar Matrix en komplett serie med reparerande hårvård. Serien Matrix Total Results Repair innehåller Shampoo, Balsam, Hårinpackning och Break fix (leave-in produkt).

One thought on “Gott & Blandat

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.