Då var det söndagkväll igen.. helgen har varit underbar på flera sätt… Som jag berättade i fredags firade vi av vår vän Fiffi som tar med sig familjen och flyttar till USA imorgon. Sorgligt och tråkigt men självklart ska vi försöka åka och hälsa på dom i New Jersey. Vi började kvällen på Richard Juhlins Champagnebar på Rådmansgatan (Ganska nytt och supermysigt ställe) för att sen åka vidare och käka middag på Ljunggrens på söder. En supertrevlig kväll med massor av god mat och trevligt sällskap!

Kvällens kläder blev svart topp från Zara med ”puffärmar”, svarta byxor Acne och stövlar Ten Points. Clutch Bottega Veneta.

I lördags blev det en del shopping på stan, bla nedan jeansshort som jag tror att jag kommer älska i sommar. Perfekt slitning och supersköna!


Vid kl 15 checkade jag och M in på Clarion Sign och börjande eftermiddagen med varsin massage på Selma Cityspa som tillhör hotellet, jag njöt av en superskön Hot Stone massage som är som en vanlig massage fast man har varma stenar i händerna när man masserar, underbart skönt och värmen från lavastenarna gör att du blir fullkomligt avslappnad. Vi passade även på att ta ett bad i deras uppvärmda pool (ca 38 grader varm) som de har utomhus på taket.

Incheckade och redo för Selma spa…

I väntan på hot stone maaaassage….

Pool på taket, bara vädret som saknas….

 
På kvällen  njöt vi av en god middag och vin på restaurang Aquavit och därefter blev det en tidig kväll i säng. Då vi båda har små barn så är det inte ofta man får en hel natts sammanhängade sömn , sååå himla skön!

Hoppas ni har haft en skön helg och är laddade för en ny, rolig vecka! Den här veckan kommer jag springa runt på olika presskontor för att spana in höstens kollektion, och självklart får ni hänga med :)!

På språng (skinnjacka Jofama, sjal Louis Vuitton, byxor Acne)…..

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Gott & Blandat

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.