image

 

Årets sista dag…Om jag summerar mitt 2014 så har det varit ett bra år överlag. Jobbmässigt har det varit väldigt intensivt, utvecklande och väldigt roligt. Min största egna utmaning jobbmässigt 2015 är att stressa mindre. Kroppen börjar visa stressymtom som inte är bra och jag vill hitta en bättre balans. Inte alla gånger så lätt. Det är lättare att ge andra råd…

Privat har vi haft ett roligt år med varandra Erik, jag & barnen. 15 år firade vi tillsammans i juni och i februari nästa år firar vi 10 år som gifta! Barnen blir bara roligare och roligare att hänga med ju äldre de blir och jag ser fram emot fler resor tillsammans, alla idrottsaktiviteter och saker vi kommer uppleva!

Det mindre roliga detta år är att jag förlorade en kär vän. Det går inte en dag utan att jag tänker på vår vänskap. En vänskap som höll i ca 10-12 år men som hon avslutade pga av ett missförstånd/felsteg. Jag är mest förvånad över oviljan att förlåta, det gör mest ont. Jag tror det finns en mening med allt och jag missbedömde kanske vår vänskap, den var kanske inte så speciell från hennes håll som från min… Jag har lärt mig en läxa och har accepterat att det som en gång var, aldrig Kommer åter. Jag har gått vidare men saknar henne och det vi hade.

Gott Slut på 2014 vill jag önska Er & en fantastisk start på 2015 som jag känner på mig kommer att bli ett magiskt år på många olika sätt!  Stay tune,

Kram Shatilla

One thought on “Gott Nytt År!

 1. Anette

  Hej,

  Jag vill önska dig ett gott nytt år och tack
  för en trevlig blogg,jag är inne nästan dagligen
  och läser vad du hittar på,och framför allt dina bra
  tips som du ger.
  Hälsn.
  Anette

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.