Altewai.Saome har utsetts till 2012 års mottagare av The Max Factor Award och ges därmed möjligheten att den 30 januari  öppna Mercedes-Benz Fashion Week för säsongen med sin visning  av Altewai.Saome-kollektionen  för AW12.

Höstens kollektion (finns på rea här just nu) och vårens kollektion som visades i höstas var superfin och tjejerna verkar ursöta!

Natalia Altewai och Randa Saome belönas för sin unika förmåga att via utsökta material och känsla för detaljer skapa plagg med en oöverträffad balans mellan innovation, estetisk perfektion och fullständig bärbarhet.

Altewai.Saome grundades 2009 i Malmö, efter att Natalia och Randa under ett antal år studerat och arbetat för flera modehus i Italien. Under denna utlandsperiod väcktes idén om att starta eget och designa kläder i gemensamt namn.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.