Gudrun Sjöden firar 35 år som svensk designer och i höst släpper hon sin jubileumkollektion! Visst blir man glad av de härliga färgerna i hennes kampanjmaterial även om plaggen inte är min stil direkt.

Hon är 70 år och fortfarande aktiv i bolaget, klart imponerande! Hennes plagg och stil har en trogen målgrupp som inte är så konjukturkänsliga och tydligen säljer Gudruns plagg som smör i solsken i länder som bla Tyskland…!

Just nu känns det som att svenska designers har rejält med medvind utomlands,riktigt roligt tycker jag! Det finns så många duktiga designers som kämpar i många år innan de går med vinst eller får ett erkännande i form av uppmärksamhet, priser etc.

2 thoughts on “Grattis Gudrun!

  1. Margaretha

    Vill bara kommentera din uppgift om Gudrun Sjödéns ålder. Hon är ”bara” 70 år och inte 75 år. Kanske inte så kul att bli 5 år äldre helt plötsligt.

    Kram Margaretha

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.