Jag har helt fastnat för gröna juicer. De bästa är de som jag helst gör själv. Jag har inte hoppat på detoxtrenden och byter ut måltider utan vill gärna ha min juice i samband med en måltid eller efter träning. Lite lätt beroendeframkallande och den får mig att känna mig pigg, har fått bättre hy och är övertygad om att jag får i mig många nyttiga vitaminer och antioxidanter som kan behövas som extra tillskott i stressiga perioder. Mitt bästa och godaste recept efter att ha testat mig fram är denna:

En näve färsk spenat

En banan

Färsk ingefära (så mkt du gillar, jag älskar färsk ingefära och gillar när det river till i halsen)

En halv citron

En tesked Spirulina (Finns att köpa i tex Renee Voltairs sortiment hos ICA, Coop)

1 glas kallt vatten

isbitar

Istället för is varierar jag ibland med frusen mango eller frusen avocado som finns att köpa i bitar. Drycken blir då lite tjockare i konsistensen. Ett päron i kan även göra juicen lite sötare i smaken.

gron

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.