IMG_9835.JPG
Idag lanserar Aller Media där jag jobbar en ny tidskrift i papper! Året är 2014 & lansering av en pappersprodukt känns helt fantastiskt! Tidningsdöden finns inte :)! Vi väcker liv i ett varumärke som startades för ca 20 år sedan men som för några år sedan blev Se & Hör. Nu skrotas den titeln & Hänt i Veckan relanseras. Dessutom satsar vi på en gemensam digital plattform för samtliga Hänt-titlar – www.hant.se som en kompletterande underhållningssajt. Jag har läst tidningen ikväll & jag gillar den! Lite snällare, inte lika chockerande som Se & Hör och dessutom en tjockare tidning – hela 96sid. Dessutom lyfts en av mina vänner Lotta Gray fram som en tydlig & viktig profil både i tidningen och på sajten, jättekul!
Missa inte denna nya tidning i tidningshyllan from idag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 17 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.