Bra hårprodukter och hårverktyg till håret är A och O tycker jag. Oftast har jag inte tiden att stå och fixa håret speciellt länge på mornarna och jag är ingen storförbrukare av stylingprodukter, däremot balsam och leave-in produkter går det åt en hel del av. Gamla favoriter får oftast följa med i flera år, då jag kör säkra kort som är beprövade före att testa nytt, då jag oftast vet vad som funkar eller inte funkar på mitt hår och jag inte har tid att ”gambla” .

Nedan tänkte jag tipsa er om några av de produkter jag använder mest av just nu.

Borsten är en favorit hos både mig och Keyla (märket heter Tangle Teezer), och är enkel att kamma och borsta igenom håret med utan att ömma. Maria Nilas hairlotion är en fantastisk leave-in produkt som mitt hår är helt beroende av. Varje gång jag tvättat håret tar jag en liten del creme i handen och fördelar i håret. Redkens gele används varje gång jag har håret uppsatt och bakåtslickat, det ”mjällar” inte och lämnar inga spår av stel creme efter sig. Maroccan Oil är en härlig olja som jag använder på mina hårtoppar både när jag tvättat håret men även emellan tvättarna om jag upplever håret torrt och sprött.

Jag har tjockt, lockigt hår och ibland vill jag ha det rakt och plattat. I perioder tar jag en tvätt & fön på salong (sååå skönt!) men oftast kör jag själv med plattång hemma. Jag har haft samma plattång nu ca 10 år så nu var det verkligen dags för en uppdatering på denna front.

20131027-123832.jpg

Förra märket var även den en ghd, de har de grymmaste hårverktygen som finns. Riktigt bra kvalite och denna variant som heter ghd eclipse har en bättre teknologi som klarar tjocka, krusiga, lockiga hår och kan styla större partier åt gången. Jag testade den i helgen för första gången på både mitt och Keylas hår och den var grym! Ni ser ju själva att jag har lite hår att jobba med :)!

20131027-123853.jpg

Ni förstår säkert att mitt hår tar ett tag att platta…:).

Samtliga produkter och plattången säljs hos ledande frisörsalonger såsom tex Corinne & Friends i Sturegallerian och Maria Nila i Mood och några av produkterna har jag köpt på NK Kosmetik.

Har ni några hårprodukter som ni vill tipsa om och som ni återkommer till?

 

One thought on “Hårfavoriter just nu!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 10 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.