Ni som följer bloggen vet att jag älskar kallpressade nyttiga juicer – gärna gröna och jag gör dem gärna själv hemma. I mixer eller i råsaftcentrifugen beroende på vad jag blandar i. I vardagens stressade mornar när man ska få upp hela familjen, få i barnen frukost & komma i tid till dagens första möte är det inte alltid jag hinner göra dessa själv. Däremot gör jag dem med glädje nästan varje helg & barnen dricker dom gärna, vilket är jättekul! Ett  enkelt & smidigt sätt att få i dem grönsaker, frukter och nyttigheter. 

Jag blev extra glad när jag fick nys om att nystartade svenska juicemärket Pressology öppnat butik på Nybrogatan. Endast ett stenkast från mitt jobb på Humlegårdsgatan med ett ert utbud att goda juicer, lättare luncher och rawfoodgodis. 

   

 

Jag var förbi butiken en snabbis förra veckan & hade förmånen att få träffa grundare Madeleine! Konceptet är enkelt och tydligt och jag är övertygad om att timingen för detta är klockrent.

Jag har testat några av smakerna & kan rekommendera de gröna juicerna, islatten & den vita som innehåller bla cashewnötter.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.