Danska Helena Christensen har bla supermodell, fotograf, och butiksägarinna  på sitt CV. Hon är även känd för sin förkärlek för vackra vintagekläder. Det kombinerat med att Coca-Cola light och Bonaqua ville samarbeta med en nordisk designer gjorde valet enkelt att låta den svenska designern Ida Sjöstedt, som också deltar i kampanjen, få uppdrag att specialdesigna en klänning till Helena Christensen med ett vackert vintagesnitt.

I kampanjen Passion for Fashion deltar Helena Christiensen både framför och bakom kameran. Kärleken till mode är ledordet för satsningen som bygger på exklusiv klänningsdesign, vintagemode och en photosession med Helena Christiensen.

Hon är verkligen enastående vacker på kampanjbilderna och den fina klänningen som Ida Sjöstedt har sytt och som syns på bilden kommer att tävlas ut som andra pris i en tävling under kampanjen.


Den nya kampanjen med Helena Christensen lanseras den 5 september och pågår runt om i hela landet.Håll ukik i butikerna för mer info om tävlingen där du bla kan vinna denna söta klänning!

Bilden är tagna av den välkända danske modefotografen Henrik Bülow.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − elva =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.