Då var det Fredag igen, veckan har som vanligt rusat iväg. Jag hann knappt landa från Malmö i onsdags förrän det var dags att så fort man kom innanför dörren sätta sig och läsa saga för barnen. Denna vecka har Denzel haft en läsläxa från förskolan där vi ska läsa olika böcker varje kväll och rita något till från sagan. Han har verkligen längtat efter läxor så det känns så roligt att uppmuntra och göra det till en mysstrund.

20121115-183352.jpg

Tyvärr har Keyla åkt på en jobbig förkylning och hosta så hon har fått vara hemma igår och idag. Dock kan man alltid bada – det blir man inte för sjuk för :)! Både Denzel och Keyla älskar att bada!

20121115-183432.jpg

Jag vill även påminna er om att inte missa att vara med och tävla i Nespressos tävling här (all info hittar du på Nespressos Facebooksida) fram till 18 november. Det är finfina priser:

Första pristagaren vinner en weekend resa för två till Paris med flyg tur och retur, 3 hotellnätter, ett VIP-besök på Nespresso Boutique Champs Elysées och en U-maskin. Vinsten har ett värde av cirka 10 000 kr.

Samtliga andrapristagare (9st) får ett exklusivt Nespresso-kit bestående av maskinen U, tillbehör till maskinen samt kaffekapslar och koppar. Vinstens värde ca 2300 kr

(Jeans The Local Firm, Kavaj Stylein, topp Day)

TREVLIG HELG!

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.