Idag lever 5 000 människor i hemlöshet i Stockholm. På Stockholms Stadsmission arbetar de både med akuta insatser och långsiktiga förändringar för att minska den siffran.

Den 1 december startar ett samarbete mellan Stockholms Stadsmission och Lauritz där de tillsammans  arrangerar en välgörenhetsauktion som stöd för arbetet för människor som lever i hemlöshet. Klubbslagen för alla föremål går oavkortat till Stockholms Stadsmissions arbete. Lauritz donerar med andra ord både köpar- och säljarprovisioner. Auktionen pågår under hela december.

Donationer kan göras av både privatpersoner och företag. Har ni, bloggläsare någonting hemma, i källaren eller på vinden som inte längre behövs? Eller vill och kan någon bidra med upplevelser? En donation kan till exempel vara möbler, keramik, konst,
smycken, märkeskläder, väskor, tidningsprenumerationer eller resor. Listan kan göras lång och möjligheterna är oändliga.

Alla donationer är välkomna. Föremålet behöver nå en värdering på 800 kronor för att kunna säljas på Laurtiz och alla donationer som värderas till lägre summor kommer att säljas direkt i Stockholms Stadsmissions secondhandbutiker.

Självklart går det att donera föremål även under hela auktionsperioden (december), eftersom auktionen pågår löpande. Föremålen tas med direkt till Lauritz i Stockholm. Vid större donationer finns möjlighet för upphämtning. För mer detaljerad information om hur man går tillväga för att donera föremål besök Lauritz eller se här.

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.