Snart släpper H&M ännu en Conscious Collection. Detta är HM`s hållbarhetskollektion som andas hög modegrad. Vårens ansikte utåt för denna kollektion är snygga Vanessa Paradis!

Den franska sångerskan och skådespelerskan kommer att pryda H&M:s kampanj klädd i romantiska hållbara plagg och accessoarer. Kollektionen kommer att finnas i butik från slutet av mars.

I samband med kampanjen startar H&M dessutom en klädinsamling för att spara på naturresurserna. Kedjans kunder kommer att kunna ta med sig gamla använda kläder till utvalda butiker och få rabattkuponger att handla nytt för.

paradis

2 thoughts on “H&M`s nya stjärna!

  1. Shatilla

    Åhh, älskar den låten Jenny :)! Hostar och snörvlar och här hemma har vi minus 15gr så det är inget vidare tyvärr! Hoppas allt är bra med dig!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.