I veckan som gick visade KappAhl upp höstens nyheter för Barn. I september relanserar KappAhl en helt ny uppdaterad kollektion för familjens allra yngsta – KappAhl Newbie. En kollektion av ekologisk bomull i neutrala färger och pasteller. Den nya Newbiekollektionen finns i butik from v 37 och storlekarna kommer ifrån 44 cl upp till 68 cl och var hur fin som helst. En arbetad kollektion med fina detaljer!

Under pressvisningen bjöds det på ”Barnkalas” för de som hade sina barn med sig, varmkorv, cupcakes, fiskdamm och godis – ingen dålig kalas mitt i veckan…..:)!

Fina stickade plagg i Newbiekollektionen…

Dova, ljuvliga pasteller…..

Den här multifärgade, stickade mössan är min favorit, hur varm och gosig ser den inte ut att vara?!

KappAhl har även kollektionen WOXO 720 grader för barn 7-14 år, Kaxs Proxtec ytterplagg (80-128 cl) och en ny trendkolletion för modemedvetna tjejer i åldern 9-14 år! Samtliga av dessa kollektioner finns i butik v 34-37.

Just nu är det en  väldig mix mellan att tipsa om sommarplagg och rapporter om vad som kommer i höst här i bloggen, hoppas att det är ok med er :)!

2 thoughts on “Höstens barnnyheter hos KappAhl…

 1. Emma

  Tack för en bra blogg

  Läste Kungsholmsnytt igår där du var med i juryn för att hitta Kungsholms stilen, kul. Du hade en fantastisk söt klänning på dig, var kommer den ifrån ?

  Tack Emma

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Emma,
  Vad kul att du såg mig i Vårt Kungsholmenr! Bor du på Kungsholmen måste du skicka in en bild på dig och vara med och tävla! Min klänning kommer ifrån See by Chloe!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.