Varje höst inskaffar jag nya doftljus hemma, jag älskar doftljus och de får gärna vara sojaljus av sojawax. Har ni inte tidigare upptäckt KOBO ljus måste jag tipsa er om dessa fantastiska doftljus.

Kobo doftljus tillverkas för hand i USA av inhemskt odlade sojabönor som ger sojavax. Sojavax ger en ren förbränning och har många fördelar i jämförelse med stearin och paraffin.

Ljusens dofter kommer från de främsta dofthusen i USA och de har skapat specifika doftkombinationer till varje ljus. Varje kombination maximerar doften som i sin tur ger den färdiga produkten som sprider en fyllig arom utan att för den skull vara alltför stark och påträngande.

kobo

Doftljus från Kobo med doft av Figue Blanche. Dofter av fikon, cederträ och jasmin. En sensuell blandning av blommor och trä som skapar en rotad doft. Brinntid 80 timmar.

Artemisian Lemongrass – en fantastisk doft!

Jag har köpt mina ljus på NK Kosmetik men för bästa info om varumärket och deras åf kika här.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.