Purple Passion är temat för Elle Macpherson Intimates holiday kollektion 2010. En lyxigt feminin kollektion i sofistikerat lila.

Kollektionen visar tunna, spetsförsedda nattlinnen i siden och modal, formsydda bygelbh:ar i spets och spetstrosor i flera olika modeller.
Varumärket är kända för sin suveräna passform på just bh:ar och de finns i storlekar från 70A – 85 G. Priserna ligger från 199- 349 kr för trosor och från 449- 699 kr för en bh.

Elle Macpherson Intimates säljs i Sverige på NK i Stockholm och Göteborg, Åhléns City, Twilfit i Gallerian i Stockholm samt på Nelly.com och lanserades i Sverige i november 2009.


Jag gillar dessa underkläderna då de är gjorda i exklusiva material med oväntade färgkombinationer och har fina, arbetade detaljer. Dessutom känns lila helt rätt i höst!

Som ni ser är jag lite insnöad på höstens lila trend! Här på CHIC-fest med Pernilla förra torsdagen :)! Helgen har spenderats i Paris utan dator och bloggande, återkommer snart med lite bilder!

3 thoughts on “Höstens lila!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.