20130513-195502.jpg

Just nu har jag 3 produkter som jag använder flitigt, ett ”Liptreatment” från Sensai som är som ett balsam för läpparna, perfekt att sätta på precis innan man går och lägger sig och på morgonen är läpparna silkesmjuka.  En ny produkt från Matrix som är perfekt för svårformade, tjocka lockiga hår. Produkten är som en mjukgörande kräm som dämpar frissighet och ger en lagom stadga. En varje-dag produkt för ett hår som mitt! Den sista produkten, den blåa flaskan är verkligen beroendeframkallande :)! Det är ett ansiktsvatten ifrån Kerstin Florian – Nerolivatten som är ett ansiktsvatten som doftar ljuvligt. Lika bra att spruta en skvätt av efter rengöring på kvällen som efter en dag framför datorn för lite uppfräschning & återfuktning. Just denna strl är en resestorlek men sjävklart finns den även som vanlig strl.

3 fantastiska produkter som är väl att testas om ni ej gjort detta tidigare! Har ni några hår eller hudprodukter som ni älskar och vill dela med er av? Klassiker som nya produkter spelar ingen roll! Förklara gärna varför de är favoriter just för er :)!

5 thoughts on “Hud & Hårfavoriter just nu!

 1. Anette

  Hej,

  Jag använder Kerastase Reflection schampoo och samma i balsam,det bästa jag provat för färgat hår.
  Sen provade jag Decleors nya Hydral BB cream,det var ett tips från min hudterapeut,den är kanon.
  Jag använder Kanebo Sensai i foundation och puder,älskar det.

  Jag provade att blanda Kanebo och Decleor,det blev ett bra resultat.

  Ha det bra

  Anette

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.