NK Kids har tagit in ett nytt svenskt denim-märke för barn som heter I dig Denim som jag hittade i fredags när jag var förbi avdelningen för att leta present.

I dig Denim har funnit i ca 2 år men det är först nu som man har fått till en bred och bra distribution av fysiska butiker och utvalda webshopar. I fredags var dessutom Hanna, som är tjejen bakom detta märke på plats för att träffa kunder så jag passade på att fråga henne lite om märket och fick även en kort genomgång av vårens kollektion som precis landat i butik.

Kollektionen innehåller snygga, sköna jeans i olika modeller både för tjej/kille, bast-shirts, jeanskjolar/klänningar och toppar i strl 86 upp till strl 158.

Ursöt topp som finns både för barn och vuxen! Lite Pocahontas över modellen :)!

Hanna Clavegård, grundare av I dig Denim

20120310-095956.jpg

5 thoughts on “I dig Denim….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.