Till hösten passar mocka på både skor och väskor och denna urfina mockaväska finns i 3 olika färger, svart, beige eller grå. Den är rymlig ut och har nitar i silvermetall, pris 1399kr från La Redoute.

Eller varför inte denna dröm i grått med coola kedjor? Stella McCartney gör inte bara snygga kläder utan även väskor som är ”to die for”… Denna finns hos ”Nettan” för ca 645 Euro.

Till helgen bär det av till Paris, 2 härliga och underbara dagar väntar oss i denna fantastiska stad. Jag är grymt sugen på en Givenchy Nightinggale och ska nog passa på och ta mig en närmare titt på den i Paris……Någon som har några andra heta tips på shopping, utställningar eller trevliga ställen som man bara ska ta sig förbi?

4 thoughts on “I love bags….

  1. Cecilia

    Lyllos Dig att âka till Paris!!
    I en helt annan prisklass än Givenchy sâg jag i senaste Elle (eller var det Gala?) jätte snygga djupt v ringade cashmere tröjor hos Uniqlo precis vid operan.
    Njut!!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.