..hittar man just nu en salig blandning av makeup och hudvårdsprodukter. Jag är en riktigt skönhets-
junkie och älskar att testa nya märken och produkter och spenderar en halv förmögenhet på skönhetsprodukter varje år.
Jag älskar hudvårdscremer för kropp och ansikte och har mina rutiner morgon och kväll som jag aldrig avviker ifrån när det gäller rengöring och cremer för ansikte, ögon, händer och dekollage. I min neccesär som jag bär med mig i handväskan med bra att ha-saker hitttar man just nu bla handcreme från Nuxe, läppbalsam från Kiehls, läppglans från Victoria Secret, doft från Grace (Philosophy), läppstift från Christian Dior och  mascara från YSL.
Necessären kommer ifrån YSL och har hängt med i några år. Jag brukar inte sminka mig så mycket utan till vardags blir det mest mascara, concealer, foundation/puder och någon diskret färg på läpparna.

Väskan har ett par år på nacken och kommer ifrån Botkier och modellen heter Sasha Duffle. Necessär från YSL.

Favoriterna just nu, perfekta att ha i väskan när man är på spång!

 

One thought on “I min necessär…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.