Idag bjöd Polhem PR och Glitter in till visning av deras fashionistakollektion Top Collection i Ice Bar på Nordic Light Hotell.

Då det är -5grader i isbaren fick man en stor  kappa  att sätta på sig för att inte frysa där inne när man gick runt. Smyckerna var dekorerade på stora iskuber men tyvärr var det alldeles för mörkt där inne för att kunna ta några fina bilder på smyckerna (Lyckades bara med en bra bild, återkommer med fler inom kort).


Glitters nya kollektion Top Collection är en blandning av bleka toner, plexiglas och metall. Jag hittade flera flera snygga kombinationer med guld och silver som jag ska försöka visa er senare och inspirationen  till kollektionen är hämtad från molekylär teknologi och arkitektur.


Kollektionen finns i butik from slutet på april i samtliga 250 Glitterbutiker och priserna ligger mellan 99,90-249kr.

Fina smycken i bleka toner, snyggt dekorerade på iskuber inne i isbaren på Nordic Light Hotell.

One thought on “Ice Bar med Glitter…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.