För INDISKA har parfymören Clas Wulff tagit fram en serie exklusiva doftljus inspirerad av fem Indiska regioner.

Den unika serien om fem doftljus representerar INDISKAs kärlek till Indien och är framtagen i samarbete med Clas Wulff, som är en av Sveriges få utbildade parfymörer. Varje ljus är inspirerat av en region i Indien och Clas har noga valt ut ingredienser och dofter som är signifikativa för de olika områdena.

Ljusen är av hög kvalitet och tillverkade i en blandning av sojavax och paraffin som tillsammans ger en fin låga och lång brinntid. Alla dofter är naturliga och utvunna från växter, blommor och bär.

Ljusen kommer att finnas i två storlekar, det lilla med en brinntid på 18-20 timmar och det stora med en brinntid på 55-60 timmar, pris 79,00 SEK respektive 129,00 SEK.

”Jaipur” – Patchouli & Khair
”Kerala” – Green bamboo & Teak
”Mysore” – Raspberry & Sandalwood
”Kashmir” – Walnut & Vanilla
”Goa” – Coconut & Tamarind

3 thoughts on “Indiska i doftsamarbete!

 1. Kristina

  Älskar doftljus! Vet du när de kommer?
  Jag reste runt i Indien i 3 månader för några år sen och då ville jag mest därifrån. Men nu i efterhand har det dåliga glömts bort och jag känner mest kärlek till landet och dess folk.
  Så för att få lite indiska vardags-doser tittar jag ofta in på Indiska.
  Ser fram emot de nya ljusen.

  Reply
 2. Helena

  Jo, ljusen finns nu. Var inne på Indiska idag och där fanns dom. Vissa doftade jättegott! Jag såg inga stora då hade jag köpt, tyckte dom små var för små.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.