Ok, Pernilla, du och dina bloggläsare må gilla denna lilla tuppluva, smaken är som baken…. :)!

Dock såg jag bland kommentarerna att du har flera bloggläsare med bra smak som höll med mig :)!Nog om detta, hade ingen aning om att det skulle bli så mkt drama om en liten mössa, hahaha!

Igår var jag på en riktigt intressant föreläsning som tidningen Passion for Business anordnade tillsammans med Charlie Söderberg från TV 3`s Lyxfällan. Charlie jobbar även som ekonomicoach på Balansekonomi.  Han pratade mycket om hans mission för  att motivera människor till att ta ansvar för över sin ekonomi och med passion kämpar han för att inspirera oss att leva ett liv vi älskar och älska det livet vi lever, genom att känna en ekonomisk frihet. (Ekonomisk frihet = balansen mellan tid och pengar.

Han var verkligen rolig och intressant att lyssna på och sa många tänkvärda saker som jag ska försöka applicera i mitt liv….bara en sån sak som om man ägnar 15 minuter i veckan åt sin familjeekonomi så kan det göra en väsentlig skillnad i slutet på året och faktiskt det som kan avgöra om du kan ta 4 veckors semester i december eller slippa städa och istället köpa städhjälp under 1 år (bara för att ta några exempel). Många sköter sin familjeekonomi på känsla, vilket många gånger leder till fel beslut…

Charlie Söderberg

Idag blir jobb och  möten  på förmiddagen för sen vidare till Allerdag på Rival.  Temat för årets Allerdag är PRIME TIME WOMEN.  Det blir föreläsning av Marti Barletta och andra färgstarka föreläsare som delar med sig av sina kunskaper om kvinnors stora köpkraft, medievanor och vad som fungerar bäst kommunikativt.

Hoppas och ser fram emot en riktigt rolig och inspirerande dag!

3 thoughts on “Inspiration och bra föreläsningar…

  1. Sanne

    Hej Shatilla! Jag håller faktiskt med dig om mössan. Tycker att den är lite väl barnslig för att sitta på vuxna. Passar bäst på små söta flickor men har heller aldrig förstått mig på ”Östermalmsmodet”.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.