Jag letar inspiration till vårt kommande hemmagym som vi har planer på att bygga i vår källare. Vilka maskiner ska man satsa på, vilka mattor ska man ha på golvet etc.

Ytan vi har till detta projekt är ganska stor men jag vill skapa en skön och mysig atmosfär som inspirerar en till att träna ofta :)!

Jag har förstått att det finns en djungel med märken på maskiner, vilka är bäst? Jag är inne på att minst en konditionsmaskin och sedan styrkemaskiner till olika delar av kroppen samt lösa vikter medans Erik vill ha någon multimaskin som man kan använda till att träna flera olika muskelgrupper på samt lösa vikter…

Vilka maskiner ska man prioritera, vilka märken är bäst? Jag tar tacksamt emot tips från er läsare på märken, sajter etc där man kan få vägledning :)!

7 thoughts on “Inspiration till hemmagym?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.