Som jag tidigare berättat hittade jag ett nytt (för mig) flipflopmärke i Spanien som var sååå sköna. Anpassade för foten på ett helt annat sätt än tidigare flipflops jag använt. Helt plötsligt kändes det som att man inte gick direkt på marken med foten utan foten fick ett helt annat stöd. Jag köpte på mig 3 par och på den engelska hemsidan ser jag att utbudet är mkt större än vad som fanns i butiken där jag handlade.

Någon som vet om detta märke säljs i Sverige? Tipsa gärna isf!

20130729-084553.jpg

20130729-084616.jpg

2 thoughts on “Ipanema i Sverige?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.