I mitten på november släpper HM sitt nästa designsamarbete med Isabel Marant i utvalda butiker + online. Ett drömsamarbete för många fashionistas & nu är bilderna släppta för hela denna kollektion.
Hela kollektionen inkl priser kan hittas här.

20130930-204906.jpg
Stövlarna med fransar på bilden är mina favoriter, pris 1999kr samt bältet, pris 399kr.

20130930-204951.jpg
Isabel Marant tillsammans med Margareta van de Borsch
Vad tror ni, kommer detta samarbete sälja bra runt om i Sverige?

3 thoughts on “Isabel Marant + HM

  1. Klinkan

    Jag tror att Isabel Marant kommer att gå bra. Det känns som att det är plagg som med olika typer av styling kan användas i olika sammanhang. Mera lättburet för oss lite minimalistiska svenskar än till exempel Lanvin 2010. Generellt så riktar sig nog de här designkollektionerna till mera avgränsade målgrupper än klädkedjornas stamkunder. Det är kul att se vad nytt som dyker upp i samband med den här typen av lanseringar, inte minst som inspiration.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.