Idag vaknade jag upp med hosta, förkylning & en trötthet i kroppen som inte känns så rolig… Efter en intensiv vecka med en hel del jobb & events så har nu kroppen sagt ifrån.
Idag blir det till att vila. Denzel ska på kalas & ikväll basketmatch med Erik (Alvik hemma) & Keyla ska till farmor och sova över. Lite egentid i soffan med tidningar och extra sömn är min plan för em/kvällen….

Igår hade vi några vänner över på middag & vi lagade italiensk med massa gott plock och pasta. Som fördrink bjöd vi på detta Moscatovin, sååå gott! Fruktigt & Fräscht!

20130324-101112.jpg
(Artikelnnr 7897, pris 49kr)

Till efterrätt blev det mango & hallonsorbet med färska bär och chokladflarn, väldigt enkelt men gott!

20130324-101341.jpg

I fredags anordnade Loppi Event en kidsfashionshow på Operaterrassen, min vän Lotta delade ut pris på scen & jag passade även på att få en pratstund med några av de företag som var på plats för att promota sina varumärken bl.a. Alex&Fred, Elodie Details, EBBE mfl.

20130324-101941.jpg

20130324-102020.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.