Igår blev en rolig och inspirerande start på veckan. Först möte med Chaplin som ska hjälpa oss att styla upp våra terrasser inför lägenhetsförsäljningen (plåtningen sker idag). Det känns både sjukt spännande men också lite läskigt. Vi har bestämt oss för att sälja vår underbara lägenhet och försöka hitta ett hus i närheten av stan i stället..

Därefter begav jag mig iväg för en intervju med Vårt Kungsholmen som kommer dyka upp på lördag eller nästa lördag. Väldigt spännande…

Igårkväll bjöd även Patriksson PR och Indiska in till Allmänna Galleriet där designsamarbetet med Jade Jagger presenterades och självklart var storstjärnan själv på plats.

Jade Jagger i egendesignad jacka för Indiska.

 

Bilder: Stureplan.se

Jag var inte på plats  på detta galej utan njöt av en underbart god middag med mina fantastiska vänner Peggy & Maria på restaurang Kungsholmen ett stenkast därifrån.

Melker Andersson har skapat en mysig restaurang, även om den är väldigt stor så känns den trevlig och mysig. Trots att det var måndag så var det helt fullt. Jag åt toscansk hamburgare med parmesanbakat hamburgerbröd, heeelt underbart god!

Mina fina vänner Peggy & Maria.

Den toscanska hamburgaren….

Efter middagen njöt vi av några goda drinkar innan hemgång, bla Apple Martini, Cosmopolitan och en fantastisk Gurkdrink med mynta som servitören rekommenderade.

Åhh vad det är härligt att komma iväg på en mysig tjejmiddag med mycket skratt och givande samtalsämnen som fyller en med energi. Det gör vi snart om girl`s!

One thought on “Jade Jagger i stan och middag på Kungsholmen…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.