20120503-102116.jpg

Måndag denna vecka: Jag håller mig över 10 000 steg…..

20120503-102205.jpg

Onsdag denna vecka! Min stegräknare används verkligen dagligen! Hur kul som helst att hålla reda på hur många steg som tas varje dag!
Min läsare Eva ville veta om jag använda min stegräknare och svaret är JA – varje dag :)!

Stegräknare säljs i sportbutiker och i webshoppar och just min variant från Silva heter Silva Ex30 och kostar 349kr, på prisjakt hittar du bästa pris och webshop att handla från. Det fina med den här modellen är att den styrs av 3D-sensorteknik vilket gör att den kan placeras lite var som helst och fortfarande tillförlitligt räkna steg – till exempel i fickan, väskan eller i en rem runt halsen. Den håller även reda på hur länge du har rört dig, hur många kalorier som har bränts och hur långt i kilometer du har gått under dagen. Den nollställs automatiskt vid midnatt och har 7-dagarsminne.

One thought on “Jag stegar på…

 1. Eva

  Hej
  Tack för infon om stegräknaren,jag tror jag ska slå till och köpa en.
  Min arbetsplats hade liten stegräknartävling mellan all personal ,för ett par år sedan ,men tyvärr var det modell äldre,på stegräknarna.Inte helt 100% ok.
  Den här nya verkar kanon!
  Jag blir inspirerad av dej att starta genast!
  Hälsn.Eva

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.