Januari & mina bästa skönhetstips!

Jan
2015
19

Skrivet av: inom Shopping och Mode

Inga kommentarer

byterry

Trötthet, stress & föroreningar är saker som direkt syns i ögon och även under. Ett bra serum eller en ögoncreme kan därför göra stor skillnad. Detta ögonserum från By Terry är helt doftfritt och ser till att hjälpa dig att minskar tecken paå både utmattning och trötthet. Det
består av 46 aktiva ingredienser så att fina linjer , rynkor, svullnader och tecken på trötthet försvinner direkt. Ingredienserna är anpassade för känslig hy runt ögonen och passar alla hudtyper. Min räddning i stressade perioder.

byterry1

Detta är en lyxig och effektiv rengöringsrutin packad med rosens välgörande egenskaper och parfymerad med dess underbara doft. En makeuprengöring som smälter på huden och avlägsnar orenheter och smink utan att huden känns fet. Den är effektiv, rengör på djupet och återskapar hudens balans.

Terry de Gunzburgs, grundare til By Terry älskar rosor. Flera av hennes produkter innehåller därför detta extrakt. Rosor är en lysande ingrediens i hudvårdsprodukter med sina potenta celler, dyrbara oljor och sällsynta juicer.

by

Det här är en läpp & nagelräddare när det är som kallast ute och man får nariga och torra läppar. Underbar och beroendeframkallande.

Jag hittade ett stort och bra utbud av By Terry på The You Way.Lämna en kommentar