Äntligen har det amerikanska jeansmärket MOTHER även nått Sverige och Stockholm. Ett jeansmärke som är väldigt hypat i bla USA och som bärs av många Celebs, bla:

Alessandra Ambrosia….

…och Miranda Kerr

Mothers jeans är otroligt mjuka och sköna (det känns nästan som att man har mysbyxor på sig). Jag provade igenom 2 olika modeller på Mayla NK (Enda återförsäljaren i Sverige so far) och kvaliten är helt fantastisk.

20120810-114424.jpg

20120810-114441.jpg

Denna modell är lite 70-tals inspirerad och ganska mycket utsvängda nertill. Ursnygg tvätt (lite sliten blå nyans) och en passform som man känner sig väldigt smal i. Väldigt snygg till klackar! Min Mother-favorit!

20120810-114501.jpg

20120810-114522.jpg

Denna modell är rakare med lite bootcut ner till, mörkare tvätt och en perfekt vardagsjeansmodell som funkar vid alla tillfällen. Mayla NK har tagit in dessa två modeller för hösten (fler kommer säkert längre fram) , även Net-a-porter säljer Mother och fler modeller och färger hittas här.

9 thoughts on “Jeansmärket Mother till Sverige

  1. Malin

    Love mother!! Har tva par och bada lika skona:) Det kanns som man har mysbyxor pa sig. Hoppas att allt ar bra med dig och din fina familj. Ni ar alltid valkomna hit.
    Kramar, Malin

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.