Idag var dagis stängt pga av planeringsdag så Keyla fick följa med på dagens tre möten.

Planering & fix innan det är dags att springa iväg…

(Jeans Acne, tröja H&M, halsduk Honey Grey, skor Uggs)

Vi började dagen med att möta upp min underbara vän Sofie för en frukost på Story Hotell. Sofie har jag nästan  känt i hela mitt liv, vi har gått i skolan ihop och följt varandra sedan dess. Idag jobbar hon för det svenska klädmärket Twist n´Tango och bor i Göteborg så oftast hinner det gå några månader mellan gångerna vi ses men det är alltid lika mysigt när vi ses och jag saknar verkligen henne ofta.

Mysfrukost på Story Hotell med Sofie!

Därefter fortsatte dagen i ett rasande tempo med möten innan det var dags att hämta upp Denzel som varit med sin pappa på jobbet idag!

Tänkte passa på att tipsa er om att denna månad har Marc Jacobs släppt en ny limited edition version av populära doften Daisy. Daisy Pop Art Edition är förpackad i en läcker rödlackad flaska med en kork av svarta tusenskönor, doften är komponerad som originalet Daisy med inslag av jordgubbar, grapefrukt, viol, jasmin och musk.

Pris 945kr för 100 ml edp, något för dig Pernilla?

3 thoughts on “Juligt rött…

  1. Pernilla Wahlgren

    Jag har den svarta , jag har haft den vita, jag har den ljusbå och den i silver…. Hm. Kanske att man skulle önska sig en rööööd?! 🙂

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.