Inte många dagar kvar till julafton och något som jag vet att mina barn uppskattar och kommer bli väldigt glada för är dessa videofilmer från Disney (Nu kan jag ju skriva om detta här i bloggen då de inte läser den, väldigt bra :)!

Just nu är Bilar, Toystory 3 och Musses Klubbhus de stora favoriterna, så jag hoppas att dessa ska bli poppis!

Själv skulle jag gärna hitta någon härlig kärlekskomedi eller underhållande box att hinna se & slappa framför nu under julhelgen, har ni några bra tips?

Ovan barnfilmer hittade jag hos CDON.com och vet att de säljs både på nätet och i de flesta butiker som säljer DVD-fiälmer!

3 thoughts on “Julklappstips signerade Disney

 1. Karin

  Åh vad härligt med Disney!
  Min lille son är lite för liten än för att titta på sådana filmer, men ser fram emot när han tycker att det är roligt!

  Reply
 2. Helena m. 4

  Om du inte sett ”Valentines Day” – spring genast till datorn och klicka hem den ! Massor av bra skådisar och feel-good känsla men små oväntade vändningar, bra film helt enkelt.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.